ÉPÍTÉSI ÖMLESZTETT HULLADÉKSZÁLLÍTÁS!

Építőanyagok, ömleszett anyagok: homok, sóder, kőzuzalék, betontörmelék szállítása!

Hívja diszpécserünket aki felvilágosítja a részletekről, Pécs és környékén kedvező árak! (Komló, Siklós, Szentlőrinc)

Mit értünk építési- és bontási hulladék elnevezés alatt?
Az építési és bontási hulladék fogalomkör az épületek, felújítása, és bontása során keletkező építőipari hulladékok átfogó megjelölésre szolgálnak

Az építési és bontási hulladék következő csoportokra bontható:

Kitermelt föld: A földkitermeléssel járó föld- és mélyépítési munkák nál létrejövő, hidraulikusan vagy bitumennel kötött összetevőket nem tartalmazó, természetes ásványi anyagokból álló maradék.

Útbontási hulladék:
Az utak, közterületek építése, bontása, során keletkező, a közterület kopó/záró, kötő és teherviselő rétegeiből származó, szilárd ásványi anyagokból álló hulladék.

Építési és bontási hulladék:
Az épületek, építmények építésekor, vagy teljes bontásakor, felújításakor keletkező, ásványi anyagokat tartalmazó szilárd hulladék (kő, tégla, beton, cserép, gipsz, csempe, homok stb.), melynek összetételét jelentősen meghatározza az alkalmazott építési mód, az építmény kora, funkciója

Kevert építési hulladék:
Az épületek, építmények építésekor, vagy bontásakor, felújításakor keletkező szilárd hulladék, amely összetételére az jellemző hogy ásványi és nem ásványi eredetű összetevők kevert megjelenése, fa, papír, műanyagok, fémek stb. áll, hasonlóan az iparból és kereskedelemből származó szilárd települési hulladékhoz.

Építési és bontási ömlesztett hulladék elszállítása kedvező árakon!
Betontörmelék, homok, kőzuzalék , sóder szállítása Pécsen és a környező településeken! Siklós, Szentlőrinc, Komló)

Kis Teherautó
konténeres hulladékszállítás Pécs